Utilizarea site-ului de comert electronic www.decohobbyart.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii.

Acest site este proprietatea a SC Pro Europa Consult SRL.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site www.decohobbyart.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea al SC Pro Europa Consult SRL. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

SC Pro Europa Consult SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Pro Europa Consult SRL dar nu si alte despagubiri. SC Pro Europa Consult SRL se obliga sa returneze sumele incasate in termen de 30 zile conform prevederilor legale.

POLITICA DE RETUR 

Valoarea maxima a obligatiilor SC Pro Europa Consult SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Pro Europa Consult SRL de la acest client. Conform legislatiei UE, clientul are dreptul de a returna un produs intr-un interval de 14 zile de la momentul primirii acestuia. Clientul este obligat sa suporte costurile de returnare. Pentru acceptarea returnarii unui produs, clientul se obliga sa expedieze produsul impreuna cu ambalajul acestuia si oricare alt accesoriu insotitor si sa ataseze alaturi de produs toate documentele emise de SC Pro Europa Consult SRL. In conditiile in care coletul returnat nu este complet, SC Pro Europa Consult SRL are dreptul de a refuza ridicarea acestuia.

GRESELI DE TIPARIRE

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTII

SC Pro Europa Consult SRL garanteaza pentru calitatea produselor si a serviciilor.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuieli de expeditie si/sau incasare. SC Pro Europa Consult SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus fara o intelegere comuna intre parti, clientul se poate adresa imediat societatii.

CONDITII LEGALE

www.decohobbyart.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.decohobbyart.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC Pro Europa Consult SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.